SZOLGÁLTATÁSOK

újHáz Centrum Éptex Kft.

Kiemelt ügyfélkezelés

Kollégáink egyénre szabottan végigkísérik Önt a teljes vásárlási folyamaton, a termék kiválasztásától a házhozszállításig, tájékoztatva az aktuális akciókról, hogy ne maradjon le az újdonságokról. Saját kapcsolattartót biztosítunk, aki mindenben a segítségére lesz, illetve kezeli a vásárlói folyószámlákat. Mindezt tesszük azért, hogy Ön a lehető legkényelmesebben vásárolhasson építőanyag-kereskedésünkben!

Szaktanácsadás

Szakértő kollégáink a megfelelő szakmai tanácsokkal könnyítik meg a vásárlási döntéseket, akár építkezéssel, átépítési munkálatokkal, felújítással, energiatakarékossági értéknövelő átalakításokkal kapcsolatban. Ezen kívül segítségükre lesznek a helyes anyag- és minőségválasztásban is. Megfelelő tudással és szakmai hozzáértéssel állnak rendelkezésükre bármilyen építkezést vagy átalakítást érintő kérdésük van. Naprakész tudásukat, széleskörű anyag- és technológiai ismereteiket rendszeresen frissítik hazai és nemzetközi továbbképzéseken, gyártók által szervezett oktatásokon. Bízzon meg nyugodtan az újHÁZ Centrum Éptex Kft. munkatársaiban, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Méretre vágás

Precíz eszközeinknek köszönhetően ezzel időt takaríthat meg, nem kell otthon bajlódnia a méretre vágással. Egyes alapanyagok esetében rendelkezésére állunk, egyedi igényének megfelelően méretre vágjuk a megvásárolt anyagot (faáru, polikarbonát lemezek, vasáru, polisztiroltábla), így egyszerűbbé téve Önnek a felhasználását.

Anyagszükséglet

Pontos anyagkiírás hiányában szakembereink segítenek kiszámolni, hogy a tervezett munkálatok megvalósításához az egyes építőanyagokból mennyit érdemes beszerezni. A korrekt anyagszükséglet kiszámítása precíz odafigyelést igényel, hiszen pontosan ismerni kell a szükséges rátartásokat és az alkalmazási, lerakási mód miatt igényelt plusz mennyiségeket is. Munkatársaink figyelmet fordítanak az esetleges plusz mennyiségre, hogy a munka során megfelelő készlettel rendelkezzen. Építkezés esetén szakembereink a tervrajz alapján, a helyiségek méretéből segítenek kiszámolni az építőanyagok mennyiségét.

Vakolat színminta

Ha nehezen dönt a ház homlokzati színének kiválasztásában, látogasson el hozzánk!. Kereskedésünkben lehetősége van több mint száz színminta, illetve színkártya közül kiválasztania az Önöknek megfelelő vakolatszínt, saját elképzelései alapján. Kérheti lakberendezőnk javaslatát is például azzal kapcsolatban, hogy a beépített nyílászárókhoz milyen színt javasol.

Házhozszállítás

Az újHÁZ Centrum Éptex Kft-nél lehetősége van házhoz szállítást kérni, melynek díjáról érdeklődjön kollégáinknál! Extra figyelmességként tőlünk ütemezetten is kérheti az alapanyagok házhoz szállítását a felújítás/építkezés különböző fázisaihoz igazítva.

Szakkivitelező ajánlás

Igény esetén szakkivitelezőt tudunk ajánlani Önnek építkezés/felújítási munkálatokhoz. Ők olyan szakemberek, akik a kereskedésünkben rendszeresen vásárolnak, munkájukat a velük régóta fennálló jó partneri kapcsolat miatt ismerjük, és jó szívvel ajánljuk.