újHÁZ Centrum

Éptex Kft.

Cégünk 1992-ben alakult, egyéni vállalkozásként kezdtünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozni családi házunk mellett, majd 1993-tól betéti társaságként működtünk tovább. 1994 májusában megnyitottuk első különálló telephelyünket a győri vásártér melletti területen, ahol több mint egy évtizedig álltunk vásárlóink rendelkezésére. Kezdetben családi vállalkozásként, ketten végeztünk minden tevékenységet, de évről évre újabb munkatársakra volt szükségünk a magas színvonalú vevő-kiszolgálás érdekében.

2005-ben kezdtük építeni a jelenlegi telephelyünket a győri METRO és Bricostore áruházak között, ami 2006-ban nyílt meg a vásárlók számára. Ezzel munkatársaink száma is növekedett. Mára 14 fő alkotja az Éptex Kft. csapatát. Az új telephelyen található irodák és kiszolgáló helyiségek kényelmes munkakörnyezetet biztosítanak. A tágasabb terület lehetőséget ad számunkra, hogy árukészletünket bővítsük, és a vásárlóinkat is színvonalas környezetben tudjuk kiszolgálni.

Kedves vásárlóinknak a kényelem érdekében térköves udvarparkolót,700 m2-es fémszerkezetes és 240 m2-es hőszigetelt raktárat, fedett átjárót is biztosítunk a tehergépjárművek számára, mely nagyon előnyös esős időben. Ezen kívül kétszintes eladótér várja szeretettel Önöket kereskedésünkben.

Igény esetén előre egyeztetéssel vállaljuk a kiszállítást, illetve ingyenes tanácsadással, előzetes árajánlat készítéssel segítjük vásárlóinkat. Mára büszkén elmondhatjuk magunkról, hogy jelentős törzsvásárlói körrel rendelkezünk. ami a legjobb bizonyíték a színvonalas kiszolgálásra, a széles választékra és megbízhatóságra.